بر اساس تحقیقات اخیر, برای انجام یک معامله بیت کوین حدودا ۵۰۰ کیلوگرم کربن دی اکسید تولید میشود. اگر قصد حفاظت از محیط زیست را دارید بهتر است از Stellar Lumen استفاده کنید.
استخراج رمز ارز و حفاظت از محیط زیست معمولا باهم وجود ندارد. با این حال فقط یک توییت از Elon Musk, مدیر عامل تسلا کافی بود تا مردم را نگران کند. مردم بابت کاری که بیت کوین و سیستم اثبات کار و ماینرها با سیاره میکنند نگران اند.
Forexsuggest در یک تحقیق میزان آلودگی رمز ارزهای مختلف را مطالعه کرده است. در این مطالعه میزان کربن تولیدی و منابع لازم برای پاک کردن ردپای هر ارز را بررسی کرده اند.
آنها در تحقیقات خود اعلام کردند اطلاعات را از Statista, Business Insider India, Laptop Mag و دیگر منابع به دست آورده اند.
همچنین میزان کربن دی اکسید و سایر آلودگیهای منتشر شده محاسبه شده است.
طبق انتظار بیت کوین و اتریوم دو ارز با بیشترین میزان آلودگی اند. این دو ارز همچنین بیشترین هش پاور را مصرف میکنند.
بیت کوین امسال دو برابر و نیم بیشتر از اتریوم کربن دی اکسید تولید کرده است. این عدد در فقط ۲۰۲۱ برابر ۵۶.۸ میلیون تن کربن دی اکسید است. پاک کردن ردپای ماینرهای بیت کوین به ۲۴۸.۱ میلیون درخت نیاز دارد.
اتریوم با اینکه کمتر از بیت کوین آلودگی دارد, بازهم به محیط زیست آسیب زیادی میزند. ماینرهای این ارز امسال ۲۲ میلیون تن کربن دی اکسید تولید کرده اند. برای از بین بردن این ردپا ۱۱۰ میلیون درخت لازم است.
بیت کوین کش, فورک بیت کوین که در ۲۰۱۷ با هدف استخراج جهانی برای بلاکهای بیشتر به وجود آمد, نیز سهم خوبی در آلودگی دارد. این ارز با تولید ۱.۵ میلیون تن کربن دی اکسید رتبه سوم را در ارزهای آلوده کننده دارد. البته این ارز هر روزه در میزان آلودگی پیشرفت میکند. در سال گذشته میزان آلودگی این ارز ۷۴۸ درصد افزایش پیدا کرده است.
این تحقیق همچنان نشان میدهد آلودگی بیت کوین ۵ درصد کاهش یافته است. این کاهش احتمالا به این دلیل است که ماینرهای این ارز از چین رفته اند. ماینرها به کشورهایی با انرژی سبز بیشتر مثل آمریکا نقل مکان کرده اند. این باعث شده است آلودگی بیت کوین کمتر شود.
با این وجود صنعت ارز دیجیتال گزینههای سبزی هم دارد. اما متاسفانه این ارزها در مقایسه با ارزهای پر مصرف معروفیت کمتری دارند.
رتبه سوم این ارزها به نانو میرسد. این ارز از ماینینگ استفاده نمیکند و بر پایه بلاک چین نیست. نانو بر اساس block-lattice است, یک نوع ساختار نرم افزاری DAG. این ارز میتواند ۱۲۵ تراکنش بر ثانیه انجام دهد. برای هر تراکنش ۰.۰۰۰۱۱۲ کیلو وات انرژی لازم است. این میزان انرژی کربن دی اکسید ناچیزی تولید میکند.
جایگاه دوم در لیست به IOTA میرسد. یک ارز دیگر که بجای بلاک چین از سیستم DAG و مکانیزم اجماع احتمالی استفاده میکند. این ارز نیز حدودا ۰.۰۰۰۱۱ کیلو وات انرژی برای هر تراکنش نیاز دارد.
بهترین ارز برای محیط زیست استلار, رقیب ریپل, است. این ارز در هر تراکنش ۰.۰۰۰۰۳ کیلو وات انرژی مصرف میکند. این عدد به سختی یک سوم انرژی مصرفی IOTA است.
استلار برای هر تراکنش ۰.۰۲۱۶ میلی لیتر کربن دی اکسید تولید میکند. این رقم در مقایسه با ۱۰۶۰.۵ میلی لیتر برای بیت کوین بسیار ناچیز است.
اگه تازه واردی به این مطالب سر بزن:
آمریکاییها دانش پایه ارز دیجیتال را میدانند
برتری دوج کوین از بیت کوین و شیبا اینو به عنوان روش پرداخت
منبع: